Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej.

Jeg har købt en Juliana regnvandsopsamler, og spekulerer på, om den bør nedstøbes lige som drivhussoklen. Billedsøgning viser dem kun som fritstående. Er det stormsikkert nok, eller bør jeg støbe dens ben ned vha. påmonterede benforlængere?

Henrik

Views: 73

Svar på dette

Svar til dette indlæg

Hej Henrik,

Hvis du nedstøber den, så får du et problem med højden, med mindre du graver ud foran den så du kan ha' en vandkande under aftapningen.

Men jeg forstår godt din bekymring, den virker meget let.

En løsning kunne være at grave 4 små sokkelsten ned og fastgøre benene til dem så den står sikkert og stabilt.

Eller som minimum at sørge for at den er mere end halvt fyldt før en storm.

/Martin Petersen

Hej Martin.

Tak for dit svar. Jeg havde tænkt på at montere forlængere under benene, da skruerillen i profilerne går helt ned. Men hvis en halvt fuld tank (50 l.) kan gøre det, er det måske nemmere...

PS: Der kom 36 liter vand (to murerspande) fra taget i går, så i ikke-tørkeperioder kan tanken måske hurtigt blive fyldt.

/Henrik

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service