Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej

Jeg har fået sået tomater for et par uger siden, og de er kommet godt op. Jeg har så i de dage, hvor vejret har været godt, og temperaturen i drivhus har været passende, sat tomaterne ud så de kan få fri fra vindueskarmen.

Nu er kimbladene begyndt at blive slante, og visne. Er der nogen der kan fortælle mig hvorfor?

 

Charlotte

Views: 263

Svar på dette

Svar til dette indlæg

Hej Chalotte

De små planter kan ikke tåle den direkte sol i et drivhus hvis de kommer fra et miljø mindre varme og direkte sol som n vindueskarm.

Planterne skal langsomt vænnes til et mere varmt og solrigt miljø som et drivhus.

Har dine planter kun kimblade (2 blade), eller har de udviklet de normale kantede blade? for så tror jeg de har en cahace for at komme sig. Hvis ikke så tror jeg at du har brændt dem af, og de ikke vil komme sig igen.

Mvh. Jan

Hej

Jeg tror at planterne er blevet reddet, det var kun de små kimblade det gik ud over. Men nu er jeg jo lidt mere forsigtig med at sætte planterne i drivhuset. når vejret er godt, men det kribler jo lidt i fingerne med at komme i gang i drivhuset, og jeg synes ikke jeg havde samme problem sidste år.

Jeg har et andet problem, en af mine cherrytomater vil ikke vokse, den er ca. 5 cm. og har fint med blade, og er grøn og sund, men den vokser ikke! Den har ikke vokset i ca. 2 uger, mærkeligt.

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service