Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej.

Jeg har et stort drivhus ca. 20 m2 hvor jeg har en plantekasse hvor jeg bl.a. har en James Galway rose, men den vosker meget opret og bliver lidt kedelig i farven i drivhuset. Er der nogen der har gode idér til rosa/pink klatreroser med mere hængende blomster ??

Anne

Views: 869

Svar på dette

Svar til dette indlæg

hej Anne

I et af mine drivhuse har jeg en super flot mosrose, som er arvet gennem generationer, men jeg skal nok finde nogle gode bud til dig.

mvh

Lars  

Super, tak.

Hej Anne

Selv om der er gået nogen tid siden dit indlæg, så har jeg denne kommentar. Jeg har plantet en Coral Dawn i mit drivhus og den er nu 3 år gammel. Den vokser fint og har en masse blomster, men desværre ikke ret meget duft. Det har været nødvendigt at beskytte den med noget skyggenet ellers tørrer den ud. Jeg har nu udvidet mit drivhus , hvor jeg har planter en klatrerose der hedder Climbing Niphetos. Den er jeg meget spændt på.

Mvh 

Jesper

Vedhæftede filer:

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service