Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Jeg har købt en Juliana Vanlet og kan ikke gennemskue hvor jeg fejler i monteringen. .. mon nogen kan hjælpe mig?

Når vandet tændes fyldes målebægeret op og løber over - skuer jeg ned for vandtilførslen svinder trykket helt og der løber ikke vand i beholderen. Tømning og udløb virker fint. Jeg har ringet til kundeservice som mente at der kunne være noget galt med måleglasset, og jeg fik det udskiftet, men uden resultat. Hanen på måleglasset står og drypper, hvis den ikke er helt drejet i bund - og det ser ikke ud til at den kan regulere vandindtaget. Jeg har tilsluttet anlægget en almindelig haveslange da jeg ikke forstod instruktionen: ".. .tilkobles den ordinære vandhane med en lystæt trykslange og tilkobles måleglasset, hvor der er ½"gevind. Der kan købes 8 mm lystæt trykslange komplet med ½" forskruning som ekstratilbehør" ... Jeg har eftersøgt dette tilkøb med det findes ingensteder, så jeg har monteret det med en haveslange og gevind som passer, hvilket også tilfører vand. 

På forhånd mange tak for hjælp :)

Anne Mette

Views: 8

Svar på dette

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service