Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hvad er bedst?

Views: 205

Svar på dette

Svar til dette indlæg

Alt om forskelle kan du finde på nettet hos de forskellige drivhusfabrikanter. Der er 2 ting, jeg vil kommentere:

Udseende. Jeg kan ikke vænne mig til et drivhus med polycarbonat, som man ikke kan se igennem, og sådan er det...

Luftfugtighed. Der er generelt høj luftfugtighed i drivhuse, og der kondenseres meget vand på glasset. Polycarbonat isolerer lidt bedre end glas, så pladernes indvendige temperatur er højere, og dermed kondenseres der mindre vand fra luftfugtigheden. Det giver svampesygdomme, man kan klare noget af det ved udluftning, men ikke nok.

I gartnerier blev der installeret en del flerlags polycarbonat plader i energikrisen, de er alle forlængst skiftet til glas på grund af den højere luftfugtighed og problemer med svampesygdomme.

Mit valg blev 4 mm hærdet glas, og det holdt til 46 sekundmeter under Bodil.

Jeg er enig. Hvis man kun vil dyrke, og ikke nyde kan der være mening med poly, men du får hurtigt grønne alger i kanalerne og så synes jeg slet ikke isoleringsevnen står mål med de ulemper der er ved at kunne se ind og se ud. Brug lidt ekstra på hærdet glas.

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service