Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej. Jeg har ønsket mig et drivhus i lang tid, og set på det her i XL.

DRIVHUS - OUTRIUM 9,9 SORT M/3MM GLAS INCL. FUNDAMENT

Er der nogen der har erfaring med det drivhus ?

Er det godt med delt glas 3mm ?

Er det robust mod det danske vejr ?

Jeg er lidt på bar bund da jeg aldrig har haft drivhus før.

mvh Madsen

Views: 129

Svar på dette

Svar til dette indlæg

Hej Madsen

Jeg er også førstegangs ejer af et drivhus. Det var dog et vi selv skilte ad, bragte hjem og samlede igen. Det var med delte 3 mm glas. Ulempen er at der er flere samlinger hvor snavs og utøj kan gemme sig så skulle jeg ud og investere over nyt ville jeg gå efter et med glas i fuld sidehøjde.

Ang stabilitet så havde vi forholdsvis god blæst i en del dage. Det gav sig lidt men stod stabilt og fast. Vores have ligger mod østvendte marker så der kan være god piv på mår det blæser fra øst. Jeg fastgjorde gevindstænger på fundamentet med låsemøtrikker i hvert hjørne samt en midt på hver langside. I hvert hjørne borede jeg huller med pælebordet, støbte et 50 mm jernrør ned (for det havde jeg allerede liggende) så de var i vatter. Efter betonen var hærdet kunne jeg fylde beton i hvert jernrør, lægge fundamentet i og så spænde wire op så krydsmålet passede. Det var jo i vatter da jernrørerne allerede var vatteret ud. Forhold nemt og enkelt

7CAC7F32-D8B8-4400-A81E-03B7C61C491D.jpegBD4F0227-4DD7-4ACB-8D88-2BC6D1A44A8B.jpeg

3 mm er ok. Delt er også og. Hele plader er stærkere og næsten altid hærdet. Derfor dyrere. Lån bogen Det økologiske drivhus, eller Kom videre med dit drivhus spå biblioteket. Her er uddybende tips. :) 

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service