Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

For første gang har jeg i år kastet mig ud i at dyrke lidt planter i vores højbed. Højbedet står i læ over i en krog, og er således beskyttet mod det værste vind og vejr.

Planterne har vi købt færdige i foråret, og så har vi ellers vandet planerne med NPK-gødning løbende. Vi har plantet chili og rød snakpeber, og begge planter har vokset fint.

Peberfrugterne er blevet meget store, men de er stadig grønne. Ved i om det skyldes at der ikke har været super meget sol i år, eller er det helt normalt at de ikke er røde endnu? Og kan vi spise snackpeberen allerede nu? (jeg er nemlig lidt nervøs for at frugterne skal falde ned eller begynde at blive dårlige, hvis vi venter for længe).

Tak for hjælpen

Views: 93

Svar på dette

Svar til dette indlæg

De er grønne ret længe, inden de skifter til den endelige farve - forhåbentlig er der sket noget, siden du skrev dit indlæg. Ellers er det bare om at være tålmodig...

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service