Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej!

Bladene på alle mine tomatplanter krøller. Der ser ikke ud til at være noget i vejen med dem ellers og planterne vokser og sætter tomater, der indtil videre ser finde ud.

De står i kapilærkasser, og jeg har givet dem gødning i vandet efter den første lille månedstid.

Der er automatisk åbning af fire tagvinduer og vi åbner døren hver morgen og lukker først til aften igen.

Nogen der har et bud på, om jeg skal gøre noget, eller om det blot kan ignoreres?

Views: 5273

Svar på dette

Svar til dette indlæg

Det går ikke ud over udbyttet. I år læser jeg om utrolig mange med krøllede blade. De fleste begyndte i forsommeren. Når der ikke er ret meget andet i drivhuset i starten af sæsonen, bliver drivhuset indenfor meget varmt om dagen og meget køligt om natten og de store skift får bladene til at krølle. Det er ophobning af stivelse i bladene. Bliver de samtidig  blålige, er det dog ofte tegn på overgødning med kvælstof eller generelt dårlig balance i gødningstilførelsen. Dyrker du i kapillærkasser kan dette være vanskeligt at styre, og det er oftest her man så også møder problemet i forhold til gødning.Her skal du springe gødningen over i særlig varme perioder.( Dem er der ikke så mange af  når vi når længere hen på sommeren:)) F.eks. hver anden gang du fylder i kassen. Får planterne meget varme, skal de bruge meget vand til afkøling. Fylder du så mere vand på med gødning, ja så får de i en periode mere gødning end de har godt af.  

Kan det også betyde, at tomatbladene visner helt?

mvh

Søren

nej overhovedet ikke :)

hum, jeg har et voldsomt angreb med visne blade som resultat lige nu.

HEJ Igen Søren. Jeg kan love dig at der i år er mange, der har krøllede blade, men det er ikke defor din plante går ud. Det er i al fald ikke almindeligt, mere ualmindelig. Derfor må det skyldes andre årsager, f.eks.en dårlig rod. Når du hiver den op, så tjek roden. Er den for lille vil den ikke være i stand til at trække nok vand op.  

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service