Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej

Jeg står med et lidt af et problem, som jeg forsøger at finde en så nem og god løsning på.

Jeg skulle fjerne en gardinstang, de tidligere ejere havde skruet op i drivhusets profil.
Beslagene de havde brugt var af stål, men de var godt rustet.
Da jeg begyndte at løsne det, så drejede både bolt og skrue rundt - og det sagde knæk.
Se billedet forneden.

1. Er der nogen god mulighed for at få den gamle skrue ud (bore den mindre, så den falder ud)?
2. Vigtigst: Er der nogen mulighed for at sætte en ny skrue i (eller et alternativ) uden at fjerne profiler, silikone og samtlige skruer og bolte?
3. Til en anden god gang: Kan man bruge olie, sprit, wd40 eller andet til al løsne aluminiums/stålkorrosion, så man kan løsne skidtet, og hvor lang tid skal man ca. vente før man løsner skrue og bolt?

Views: 113

Svar på dette

Svar til dette indlæg

Hej Anders . Træls, men det er et meget almindeligt syn. Aluskruer er bare ikke de bedste i verden, men de billigste. Du kan save den endnu kortere, helt ind til profilen og så en bred skruetrækker ind under aluprofilen og vip den ud. Den nye kan du lirke skråt ind, måske også ved hjælp af skruetrækkeren.Du får måske en mindre udbuling, men når du sætter den nye bolt på, så forsvinder den. Du kan få bolte i forskellige længde og også i rustfristål, men der kan også ske korrosion mellem de to materialer. i bilindustrien bruger man en Zinkpasta man smøre skruen med.    

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service