Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej herinde, en spændende side.

Jeg vil nu have mit største ønske opfyldt, et lille drivhus, som jeg mest skal bruge til at arbejde i, frø og stiklinger, knolde etc. Der skal også være en lille siddeplads og måske få grøntsager. Pladsen i haven er lille og der er desværre kun plads til en  størrelse 5m2. Her kommer så mit problem, der er flere drivhuse på markedet i den størrelse, men det er fuldkommen umuligt at komme til at se husene stillet op. Har brugt meget lang tid på at ringe  rundt, maile etc. Men ingen af de steder (som jeg har fundet) har de husene opstillet. 

Jeg har set på Juliana husene, men de er for dyre til mit budget.

Jeg er kommet frem til Halls popular 86, Outrium og Vitavia Venus eller Orion. Er lidt varm på Orion, da det er noget højere end de andre, hvilket jeg forestiller mig vil være rart, når der skal arbejdes  - erfaringer modtages gerne.....

Nu nåede jeg så endelig frem til mine spørgsmål:

Har i vovet at købe et drivhus uden at se det in real?

Er der nogen i denne gruppe, der har et af ovenstående drivhuse, som bor i nærheden af 2730 Herlev, og som vil vise det frem. Jeg kører gerne et stykke vej, for at se drivhuset.

Glæder mig til at høre fra jer og følge gruppen.

Hilsen Unni

Views: 95

Svar på dette

Svar til dette indlæg

Det hjalp åbenbart at skrive herinde, for nu har jeg fået løst mit problem, takket være god service i xl byg.

Jeg har fået set Outrium, som viser sig at være et Halls drivhus og talt med en effektiv medarbejder i xl byg, så nu kan jeg tage min beslutning

Dejligt at høre og stort tillykke med dit drivhus, som du helt sikkert bliver glad for. Lars  

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service