Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Kære alle samen, selvom, at der lige nu ligger masser af sne ude omkring i det ganske, danske land, så fylder min have allerede meget i mine tanker. Det er det første forår, hvor jeg har fornøjelsen af at have min egen have efter at jeg er flyttet ud af København. Før havde jeg en lille kolonihave, men nu har jeg altså det hele. Jeg kan dog se at mine havefliser ikke ser alt for gode ud. De er både snavsede og ulækre og det kunne meget vel godt se ud som om, at de tidligere ejere ikke har haft helt den samme passion for deres have som jeg. Jeg har dog allerede været ude at investere i noget fliserens, som jeg regner med kan gøre noget ved dette. Jeg ville dog genre høre fra jer om I har nogle lidt mere gammeldags eller ukonventionelle tips i forhold til rensning af fliser og lignende. Jeg bryder mig bestemt ikke om denne kulør, men jeg tænkte at det sagtens kunne være, at nogle af jer har nogle fifs som man ikke sådan lige kender - og som i genre vil dele ;)

På forhånd tak! 

Med venlig hilsen

Anne!

Views: 82

Svar på dette

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service